Loading

Cazare

Cabana Poiana Secuilor

REZERVÃ ACUM

Omulet-1

APARTAMENT

Apartamentul la Cabana Poiana Secuilor este confortabil, fermecător și oferă multă lumină naturală pentru a vă face sejurul cu atât mai relaxant. Cu două dormitoare (un pat matrimonial si trei paturi individuale) este ideal pentru un sejur în familie sau cu prietenii.  Acesta include: baie proprie cu duș și elemente rustice restaurate, încălzire centralizată, apă caldă curentă, lenjerii de pat, perne și plăpumi, prosoape și articole de toaletă, TV, WIFI. Podeaua este din parchet iar întregul apartament a fost modernizat la începutul anului 2023. Unele apartamente au și balcon. În plus va oferă o priveliște fermecătoare asupra peisajului montan.

Omulet-1

CAMERA TRIPLĂ

Camera triplă la Cabana Poiana Secuilor este primitoare, concepută pentru a oferi o experiență relaxantă și inedită în mijlocul naturii. Cu un pat matrimonial și un pat individual este ideală pentru un sejur în familie sau cu prietenii. Aceasta include: baie proprie cu duș și elemente rustice restaurate, încălzire centralizată, apă caldă curentă, lenjerii de pat, perne și plăpumi, prosoape și articole de toaletă, TV, WIFI. Podeaua este din parchet iar întreaga cameră a fost modernizată la începutul anului 2023. În plus vă oferă o priveliște fermecătoare asupra peisajului montan.
Omulet-1

CAMERA DUBLĂ

Camera dublă la Cabana Poiana Secuilor este un spațiu confortabil și intim, conceput pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă în mijlocul naturii. Această cameră este amenajată cu atenție pentru a crea o atmosferă rustică și primitoare, în armonie cu peisajul montan înconjurător.  Include: baie proprie cu duș și elemente rustice restaurate, încălzire centralizată, apă caldă curentă, lenjerii de pat, perne și plăpumi, prosoape și articole de toaletă, TV, WIFI. Podeaua este din parchet iar întreaga cameră a fost modernizată la începutul anului 2023. În plus  oferă priveliște fermecătoare asupra peisajului montan.

excursionist

REZERVÃ ACUM

SUNÃ ACUM 0739033156

SOCIAL MEDIA

facebook / instagram

Open chat
Buna,
Cu ce te putem ajuta?